Hotlink Online Store kini dibuka sepanjang masa! Klik untuk peranti terkini & PENGHANTARAN PERCUMA.

Hotlink Online Store buka 24 jam. PENGHANTARAN PERCUMA!

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

Mengubah seni jalanan ke seni dalam talian terhangat

Sebagai pencetus semangat #BikinSampaiJadi, Hotlink berkolaborasi bersama pelukis tempatan untuk realisasikan azam mereka di jalan DAN metaverse menerusi projek mural di negeri kelahiran termasuklah pembikinan koleksi NFT eksklusif!

Saksikan dan terokai kisah mereka sementara kami meraikan kerja gigih mereka dengan mempelajari erti #BikinSampaiJadi pada mereka.

Kenji Chai memilih untuk menjadi pelukis jalanan - dengan menyedari kesusahan pada masa sekarang. Hari ini, karyanya akan dipaparkan di jalan Kuala Lumpur, Brisbane, Hong Kong malah di Madrid. Menerusi internet, karyanya tiada batasan, dan pada kenji, kebangkitan seni digital bermakna dunia ini adalah galeri beliau.

Koleksi NFT "Buatan Sabah". Miliki salah satu mural Kenji!

Koleksi NFT kenji membalas jasa kepada negeri kelahirannya iaitu Sabah. Dengan kekal menjadi dirinya dalam kisah peribadinya, konsep beliau terhadap "Hanya Kuat Akan Hidup" memberi penghargaan kepada beberapa haiwan warisan terpantas yang anda boleh temui di darat, laut dan udara di Sabah.
Dengan tidak memaparkan kegigihan dan motivasi beliau sahaja untuk mengecapi azamnya, ia juga membuka peluang tanpa had yang menanti dengan internet pantas.

Koleksi kini boleh dibeli!

Kesemua dana koleksi NFT akan dimasukkan ke tabung pembiayaan projek masa hadapan pelukis, dengan persetujuan pelukis tersebut.

Artikel lain —