Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Atas arahan SKMM, mulai 2 Mei 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Mei 2023.

Baca Lebih Lanjut

Kemas Kini Penting: Tukar ke Terma Syarat Am Perkhidmatan - Pengguna Hotlink. Ketahui Lebih Lanjut.

Pengguna Hotlink: Terma & Syarat Dikemaskini. Ketahui Lebih.

Mengubah seni jalanan ke seni dalam talian terhangat

Sebagai pencetus semangat #BikinSampaiJadi, Hotlink berkolaborasi bersama pelukis tempatan untuk realisasikan azam mereka di jalan DAN metaverse menerusi projek mural di negeri kelahiran
termasuklah pembikinan koleksi NFT eksklusif!

Saksikan dan terokai kisah mereka sementara kami meraikan kerja gigih mereka dengan mempelajari erti #BikinSampaiJadi pada mereka.

Selagi ada kudrat dalam diri, selagi peluang boleh digenggami, Rery akan terus #BikinSampaiJadi menabur bakti kepada negeri kelahirannya.

Mural Rery yang mengangkat warisan dan legenda dengan makna tersirat kini menjunjung tinggi di tanah air Kuantan, Pahang.

Walaupun berkelulusan dalam bidang kejuruteraan, Nas Suha tidak pernah berputus asa untuk menjadi artis mural. Kecekalan dan keazaamannya diduga dengan pelbagai cabaran, namun beliau tetap melakar dan terus melakar kisah #BikinSampaiJadi caranya sendiri.

Kini, Nas telah menyiapkan hasil karya seni terbesarnya di Terengganu dan akan terus menzahirkan rasa cinta kepada negeri kelahirannya.

Wau Series. Hasil karya seni Nas Suha boleh jadi milik anda!

Menggunakan wau tradisional sebagai inspirasi untuk koleksi seni NFT pertamanya, Nas menggabungkan keunikan seni dan budaya negeri kelahirannya demi memastikan ia kekal di dunia metaverse.

thumbnail 1
thumbnail 2
thumbnail 3

Koleksi kini dibuka untuk pembelian!

Semua hasil daripada koleksi NFT akan digunakan untuk membiayai projek masa depan artis, mengikut budi bicara artis itu sendiri.

Artikel lain —

Kenji Chai memilih untuk menjadi pelukis jalanan - dengan menyedari kesusahan pada masa sekarang. Hari ini, karyanya akan dipaparkan di jalan Kuala Lumpur, Brisbane, Hong Kong malah di Madrid. Menerusi internet, karyanya tiada batasan, dan pada kenji, kebangkitan seni digital bermakna dunia ini adalah galeri beliau.

Koleksi NFT "Buatan Sabah". Miliki salah satu mural Kenji!

Koleksi NFT kenji membalas jasa kepada negeri kelahirannya iaitu Sabah. Dengan kekal menjadi dirinya dalam kisah peribadinya, konsep beliau terhadap "Hanya Kuat Akan Hidup" memberi penghargaan kepada beberapa haiwan warisan terpantas yang anda boleh temui di darat, laut dan udara di Sabah.


Dengan tidak memaparkan kegigihan dan motivasi beliau sahaja untuk mengecapi azamnya, ia juga membuka peluang tanpa had yang menanti dengan internet pantas.

thumbnail 1
thumbnail 2
thumbnail 3

Koleksi kini dibuka untuk pembelian!

Kesemua dana koleksi NFT akan dimasukkan ke tabung pembiayaan projek masa hadapan pelukis, dengan persetujuan pelukis tersebut.

Artikel lain —