Hotlink Online Store kini dibuka sepanjang masa! Klik untuk peranti terkini & PENGHANTARAN PERCUMA.

Hotlink Online Store buka 24 jam. PENGHANTARAN PERCUMA!

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

Soalan Lazim

Kempen Ganjaran Hari Merdeka Hotlink Prepaid – Menangi Telefon Pintar Setiap Minggu! FAQs

 • Kempen Ganjaran Hari Merdeka Hotlink Prepaid – Menangi Telefon Pintar Setiap Minggu! adalah program ganjaran dan kesetiaan untuk pelanggan Prabayar Hotlink. Semua pelanggan prabayar Hotlink yang layak akan berpeluang untuk memenangi hadiah melalui aplikasi Hotlink.

 • Tempoh kempen adalah dari 26 Ogos sehingga 23 September 2022.

 • Pemenang akan dipilih secara rawak setiap minggu mengikut jadual dibawah dan akan dihubungi oleh wakil Hotlink atau rakan yang ditugaskan oleh Hotlink dalam tempoh masa  21 hari bekerja setelah kempen tamat:

  Tempoh Jumlah Pemenang Samsung Galaxy Z Fold4 Jumlah Pemenang Samsung Galaxy Z Flip4
  26 Ogos – 1 September 3 1
  2 September – 8 September 3 1
  9 September – 15 September 3 1
  16 September – 23 September 3 1

  Bilangan hadiah untuk dimenangi sepanjang tempoh kempen seperti jadual di bawah

  Hadiah Kempen Jumlah Pemenang
  Samsung Galaxy Z Fold 4 12
  Samsung Galaxy Z Flip 4 4
  1. Semua pelanggan Prabayar Hotlink yang aktif (kecuali pelanggan Pelan Hotlink Tourist SIM dan Pascabayar Hotlink), dan berumur 18 tahun ke atas layak untuk menyertai.
  2. Peserta yang layak mesti menggunakan nombor Prabayar Hotlink yang sama seperti yang diguna untuk menyertai kempen ini dan mengekalkan akaun aktif. Akaun Prabayar Hotlink tidak boleh digantung atau dihentikan dengan alasan apa pun sepanjang tempoh kempen sehingga pemilihan pemenang dan penghantaran hadiah kepada pemenang selesai.
  3. Kumpulan orang berikut tidak layak untuk menyertai kempen ini-
   • Pekerja tetap atau kontrak Maxis / Hotlink (termasuk syarikat bersekutu atau yang berkaitan) dan ahli keluarga terdekat mereka (anak-anak, ibu bapa, saudara dan saudari, termasuk pasangan suami isteri); atau
   • Wakil, peniaga, pekerja dan / atau ejen Maxis / Hotlink dan ahli keluarga terdekat mereka (anak-anak, ibu bapa, saudara, dan saudara perempuan, termasuk pasangan suami isteri)
  1. Log masuk ke aplikasi Hotlink, pergi ke tab "Ganjaran" dan klik kategori ‘e-Voucher’.
  2. Pilih sebarang e-baucar pilihan anda dan klik ‘Beli’.
  3. Mekanik kelayakan peserta adalah seperti dibawah:
   1. Setiap pembelian e-Baucar di bawah RM10 akan dikira sebagai satu (1) penyertaan.
   2. Setiap pembelian e-Baucar berharga RM10 dan ke atas akan dikira sebagai dua (2) penyertaan
   3. Bagi pengguna baharu, pembelian e-Baucar pertama akan dikira sebagai tiga (3) penyertaan, dan pembelian e-Baucar seterusnya akan mengikut mekanik dalam perkara (i) atau (ii) di atas. Untuk penjelasan, “pengguna baharu” bermaksud pelanggan Hotlink yang tidak pernah membeli sebarang e-Baucar sebelum kempen ini.
 • Hadiah akan diberikan secara rawak kepada pemenang.

 • Setiap peserta hanya layak memenangi satu (1) hadiah sepanjang tempoh kempen. Tetapi, semua pelanggan layak untuk menyertai kempen ini sebanyak kali yang dikehendaki.

 • Tiada bayaran balik akan diberikan. Peserta kempen ini juga tertakluk kepada Terma & Syarat e-Voucher yang boleh didapati to laman web Hotlink Rewards https://www.hotlink.com.my/en/terms-conditions/hotlink/prepaid/rewards-promotions/hotlink-e-voucher/.

Penyampaian Hadiah

 • Pemenang terpilih akan dihubungi oleh wakil Hotlink atau rakan yang ditugaskan oleh Hotlink dalam tempoh masa 21 hari bekerja setelah kempen tamat, dan akan dianggap sebagai pemenang jika menjawab soalan Hotlink dengan betul. Hadiah hanya akan dihantar kepada pemenang setelah pengesahan butiran berikut:

  1. Nama penuh dan nombor kad pengenalan atau nombor pasport pemenang;
  2. Nombor Prabayar Hotlink yang menyertai kempen harus dikekalkan aktif sehingga pemilihan pemenang dan penghantaran hadiah selesai; dan
  3. Alamat penuh untuk penghantaran hadiah.

Perlu menghubungi kami?

Hubungi Perkhidmatan Pelanggan Hotlink