Jaringan Prihatin | Tebus subsidi sehingga RM300 dengan Maxis & Hotlink + 60GB/bln PERCUMA sekarang!

Jaringan Prihatin | Subsidi sehingga RM300 + 60GB/bln

Aktifkan Maxis VoLTE untuk nikmati kualiti panggilan sebenar! Langkah dan info terperinci

VoLTE, kualiti panggilan suara sebenar! Info

di sini.

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

Hotlink RED - 10GB Facebook PERCUMA

Apakah maksud 10GB Facebook PERCUMA?

Pelanggan yang menyertai Pelan Hotlink RED akan nikmati 10GB Facebook PERCUMA setiap bulan. 10GB Facebook PERCUMA pas internet akan diperbaharui setiap bulan berdasarkan tarikh pengaktifan, selagi akaun Hotlink masih aktif.

Pelanggan Hotlink sedia ada yang bertukar ke Pelan Hotlink RED daripada pelan-pelan Hotlink yang layak akan juga menikmatinya. Walau bagaimanapun pas-pas internet yang dibawa ke depan daripada pelan sebelumnya harus digunakan dahulu sebelum pas percuma boleh digunakan.

 

Jika saya ada internet pas mudah alih lebih daripada satu serta pas 10GB Facebook dan saya juga melayari melalui pas Facebook yang mana satu boleh saya gunakan dulu?

Pas internet 10GB Percuma boleh digunakan dulu untuk semua kegunaan pelayaran melalui Facebook, kecuali pas-pas PERCUMA Red Social.

Jika anda telah menebus pas RED Social Percuma, pas RED Social anda boleh digunakan dulu jika anda melayari Facebook.

 

Jika saya dalam kredit tempoh tangguh, bolehkah saya gunakan pas internet 10GB Facebook Percuma?

Anda tidak dapat gunakan pas internet 10GB Facebook Percuma jika anda berada di dalam kredit tempoh tangguh. Isi semula untuk kekal aktif dan nikmati 10GB Facebook PERCUMA bulanan.

Pengaktifan menerusi pemindahan kredit (Cth; Ask-A-Top-Up, Share-A-Top-Up, Post-Aid-Top-Up, SOS-Top-Up, Maxis Pay & M-Money) tidak sah untuk 10GB Pas Facebook Percuma.