Hotlink Online Store kini dibuka sepanjang masa! Klik untuk peranti terkini & PENGHANTARAN PERCUMA.

Hotlink Online Store buka 24 jam. PENGHANTARAN PERCUMA!

Tawaran harian eksklusif menanti! Tebus diskaun untuk tiket wayang, barang runcit, kopi dan banyak lagi!

Dapatkan DISKAUN sehingga 50% untuk F&B, beli-belah dan banyak lagi.

Baucar petrol percuma anda hanya selangkah dari realiti!

Isikan maklumat anda dibawah dan kod e-baucar akan dihantar melalui SMS ke nombor telefon Prabayar Hotlink Tanpa Had anda selepas disahkan.

Jika anda tidak menerima SMS selepas 7 hari tempoh bekerja, sila hubungi 123 jika anda menggunakan nombor telefon Maxis atau Hotlink atau
hubungi 1800-82-1123 jika anda menggunakan nombor tetap Malaysia atau talian mudah alih.

Dengan mengklik “Submit”, anda telah membaca dan bersetuju dengan Pernyataan Data Peribadi Kumpulan Syarikat Maxis dan Terma & Syarat.

Untuk menebus baucar petrol RM10 percuma anda,
ikuti langkah-langkah dibawah:

LANGKAH 1

Log masuk aplikasi Grab Driver dan cari “Baucar Petrol RM10 Percuma dengan Prabayar Hotlink Tanpa Had” dibawah butang “GrabBenefits”.

 

LANGKAH 2

Ikuti langkah yang tertera dan tebus pek sim Prabayar Hotlink Tanpa Had secara PERCUMA dengan menunjukkan unik kod promosi di mana-mana kedai 7-Eleven berdekatan.
 

LANGKAH 3

Aktifkan pek sim Prabayar Hotlink Tanpa Had dan isikan nombor telefon Hotlink tersebut serta ID Grab Driver anda dalam borang di atas untuk menebus baucar petrol RM10.

LANGKAH 4

Kami akan mengesahkan ID Grab Driver anda dalam 7 hari tempoh bekerja. Selepas disahkan, anda akan menerima SMS dengan kod promosi e-baucar petrol RM10. Nikmati baucar percuma anda!