Hotlink Online Store kini dibuka sepanjang masa! Klik untuk peranti terkini & PENGHANTARAN PERCUMA.

Hotlink Online Store buka 24 jam. PENGHANTARAN PERCUMA!

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

Baucar petrol percuma anda hanya selangkah dari realiti!

Isikan maklumat anda dibawah dan kod e-baucar akan dihantar melalui SMS ke nombor telefon Prabayar Hotlink Tanpa Had anda selepas disahkan.

Jika anda tidak menerima SMS selepas 7 hari tempoh bekerja, sila hubungi 123 jika anda menggunakan nombor telefon Maxis atau Hotlink atau
hubungi 1800-82-1123 jika anda menggunakan nombor tetap Malaysia atau talian mudah alih.

Dengan mengklik “Submit”, anda telah membaca dan bersetuju dengan Pernyataan Data Peribadi Kumpulan Syarikat Maxis dan Terma & Syarat.

Untuk menebus baucar petrol RM10 percuma anda,
ikuti langkah-langkah dibawah:

LANGKAH 1

Log masuk aplikasi Grab Driver dan cari “Baucar Petrol RM10 Percuma dengan Prabayar Hotlink Tanpa Had” dibawah butang “GrabBenefits”.

 

LANGKAH 2

Ikuti langkah yang tertera dan tebus pek sim Prabayar Hotlink Tanpa Had secara PERCUMA dengan menunjukkan unik kod promosi di mana-mana kedai 7-Eleven berdekatan.
 

LANGKAH 3

Aktifkan pek sim Prabayar Hotlink Tanpa Had dan isikan nombor telefon Hotlink tersebut serta ID Grab Driver anda dalam borang di atas untuk menebus baucar petrol RM10.

LANGKAH 4

Kami akan mengesahkan ID Grab Driver anda dalam 7 hari tempoh bekerja. Selepas disahkan, anda akan menerima SMS dengan kod promosi e-baucar petrol RM10. Nikmati baucar percuma anda!