Amaran: Waspada

Amaran: Waspada

Penipuan SMS yang mengaku sebagai Maxis

Atas arahan SKMM, mulai 2 Mei 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Mei 2023.

Baca Lebih Lanjut

Kemas Kini Penting: Tukar ke Terma Syarat Am Perkhidmatan - Pengguna Hotlink. Ketahui Lebih Lanjut.

Pengguna Hotlink: Terma & Syarat Dikemaskini. Ketahui Lebih.

Soalan Lazim

Tawaran Eksklusif Hotlink Postpaid untuk Pelanggan Foodpanda

 • Pelanggan Foodpanda boleh menikmati Rebat Bil sebanyak RM10 x 6 bulan & Baucar Foodpanda RM12 apabila mereka mendaftar Hotlink Postpaid 40 baharu* melalui pengalihan aplikasi Foodpanda ke Hotlink Online Store mulai 28 Mac 2023 hingga 30 April 2023.

  *Baharu: pengaktifan talian mudah alih baharu dengan nombor baharu, port-in daripada pembekal perkhidmatan lain dan tukar daripada Hotlink Prepaid kepada Hotlink Postpaid.

 • Tawaran ini terbuka kepada pelanggan Foodpanda yang warganegara Malaysia atau bukan warganegara Malaysia, berumur 18 tahun dan ke atas; boleh menjadi pelanggan Maxis / Hotlink baharu atau sedia ada yang menerima jemputan di Foodpanda selepas membuat pesanan melalui aplikasi Foodpanda di tab "Pesanan Anda".

  Jemputan itu datang dalam bentuk banner Hotlink Postpaid di tab “Pesanan Anda” melalui aplikasi Foodpanda. Pelanggan yang dijemput hanya perlu mengklik banner untuk meneruskan pendaftaran Hotlink Postpaid 40 untuk menikmati tawaran ini.

  Selepas pendaftaran berjaya dan talian diaktifkan, Rebat Bil sebanyak RM10 x 6 bulan akan dipamerkan dalam lampiran bil anda mulai bulan 2 dan seterusnya. Baucar Foodpanda RM12* akan dihantar sebagai kod unik untuk nombor mudah alih Hotlink Postpaid 40 yang anda daftar melalui SMS daripada penghantar "Maxis" dalam tempoh 15 hari selepas pengaktifan talian berjaya.

  *Kod unik Baucar Foodpanda boleh ditebus melalui aplikasi Foodpanda. Jika anda mengalami sebarang masalah untuk menebusnya, sila hubungi Sokongan Pelanggan Foodpanda melalui aplikasi Foodpanda.

 • Warga Malaysia: Tiada bayaran pendahuluan
  Bukan Warga Malaysia: Bayaran deposit dikenakan sebanyak RM150

 • Tidak, tiada kontrak untuk pelan Hotlink Postpaid 40.

 • Kami memohon maaf jika anda ingin menamatkan talian anda, anda boleh menamatkan talian pada bila-bila masa.

Perlu menghubungi kami?

Hubungi Perkhidmatan Pelanggan Hotlink