Jaringan Prihatin | Tebus subsidi sehingga RM300 dengan Maxis & Hotlink + 60GB/bln PERCUMA sekarang!

Jaringan Prihatin | Subsidi sehingga RM300 + 60GB/bln

Aktifkan Maxis VoLTE untuk nikmati kualiti panggilan sebenar! Langkah dan info terperinci

VoLTE, kualiti panggilan suara sebenar! Info

di sini.

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

Hotlink Prepaid Video - Umum

Bagaimana untuk saya dapat 10GB Video Internet PERCUMA?
Data 10GB Video Internet sahaja Percuma hanya sah untuk pelan Prabayar Hotlink Video. Hanya perlu kekal aktif menggunakan pelan dan anda akan menerima 2.5GB Video Internet setiap minggu. Data 2.5GB Video Internet akan diperbaharui setiap 7 hari dari tarikh pengaktifan.
 

Apakah itu 2X Video Internet PERCUMA?
Anda dapat lebih 2X kuota video internet khas untuk YouTube, Viu, iflix, Astro GO and tonton bila anda beli mana-mana pas internet mudah alih yang terpilih. Anda hanya perlu akses aplikasi Hotlink dan klik “claim” untuk menebus kuota video internet percuma.


Contoh

•Saya beli pas internet 6GB untuk RM35. Sah selama 30 hari.
•Saya layak untuk menebus pas internet Video Internet 12GB PERCUMA.
•Saya akses aplikasi Hotlink, dan klik “claim” di halaman utama.
•Saya kini boleh menonton semua filem, drama siri dan muzik video kegemaran di YouTube, Viu, iflix, Astro GO and tonton!

Apa yang berlaku bila kuota 2X Video Internet PERCUMA habis?
Kalau anda menonton YouTube, bila anda telah menggunakan kuota 2X Video Internet PERCUMA sehingga habis sepenuhnya, kuota internet akan diambil daripada kuota Video Internet 10GB PERCUMA yang anda terima dalam pelan sama. Apabila kuota itu juga telah habis, penggunaan YouTube akan menggunakan kuota daripada pas internet mudah alih yang anda beli seterusnya.

Bolehkah saya menebus kuota 2X Video Internet PERCUMA lebih daripada sekali?
Setiap pembelian pas internet mudah alih terpilih membolehkan anda untuk menebus hanya satu (1) pas percuma. Beli lagi satu pas internet mudah alih yang sah dan anda boleh menebus satu lagi pas percuma.

Bolehkah saya menebus kuota 2X Video Internet PERCUMA kalau saya beli Hot Ticket IDD dengan Prabayar Hotlink Video?
Tidak boleh. Kuota 2X Video Internet PERCUMA hanya sah untuk pembelian pas internet mudah alih terpilih. Prabayar Hotlink Video Hot Ticket telah disertakan dengan kredit IDD PERCUMA. Kredit IDD PERCUMA ini boleh digunakan untuk 10 negara terpilih; Indonesia, Bangladesh, Nepal, India, Myanmar, Filipina, Vietnam, China, Pakistan & Thailand.