Atas arahan SKMM, mulai 2 Mei 2023, SMS dengan pautan URL di antara individual akan disekat.

SMS dengan pautan URL akan disekat mulai 2 Mei 2023.

Baca Lebih Lanjut

Kemas Kini Penting: Tukar ke Terma Syarat Am Perkhidmatan - Pengguna Hotlink. Ketahui Lebih Lanjut.

Pengguna Hotlink: Terma & Syarat Dikemaskini. Ketahui Lebih.

Soalan Lazim

Tawaran Hotlink Postpaid Raya

 • Pada 30 Mac 2023, tawaran Hotlink Postpaid Raya akan bermula untuk DUA (2) unit Honor X6 (Harga Pasaran: RM559) pada satu harga dengan Kontrak Peranti Biasa*

  Kontrak 12 bulan - RM499.00 untuk 2 unit
  Kontrak 24 bulan - RM99.00 untuk 2 unit

  *Tertakluk kepada polisi Kontrak Peranti Biasa dan Bayaran Pendahuluan Peranti diperlukan. Klik SINI untuk maklumat lanjut mengenai polisi.

 • Tawaran ini boleh didapati di Maxis Store** di serata negara, anda perlu mendaftar Kontrak Peranti Biasa di 2 talian Hotlink Postpaid, satu untuk Hotlink Postpaid 40* & Hotlink Postpaid 60 untuk nikmati dua (2) unit Honor X6 dengan satu harga. Anda mempunyai pilihan untuk kontrak 12 atau 24 bulan, setiap penurunan tarah kadar pelan atau pembatalan awal setiap talian akan dikenakan Bayaran Pembatalan Awal*** berdasarkan baki tempoh kontrak.

  *Boleh dengan talian Hotlink Postpaid 30 & 60 sedia ada atau baharu **Klik SINI untuk mencari kedai Maxis berdekatan
  **Jika anda ingin meneruskan secara atas talian, berikan butiran anda di SINI dan kami akan menghubungi anda dalam masa 48 jam.
  ***Pengiraan Bayaran Pembatalan Awal boleh dilihat di SINI

 • Harap maaf. Anda perlu mendaftar 2 kontrak baharu untuk menikmati tawaran ini. Anda juga boleh membatalkan kontrak sedia ada dan daftar untuk kontrak baharu dan menambah talian baharu untuk mendaftar kontrak bagi menikmati tawaran ini.

Perlu menghubungi kami?

Hubungi Perkhidmatan Pelanggan Hotlink