Jaringan Prihatin | Tebus subsidi sehingga RM300 dengan Maxis & Hotlink + 60GB/bln PERCUMA sekarang!

Jaringan Prihatin | Subsidi sehingga RM300 + 60GB/bln

Aktifkan Maxis VoLTE untuk nikmati kualiti panggilan sebenar! Langkah dan info terperinci

VoLTE, kualiti panggilan suara sebenar! Info

di sini.

Akses semua keperluan prabayar anda dengan Hotlink Self Serve Portal. Klik

Akses keperluan anda dengan Self Serve Portal

di sini

HotlinkMu

 

Apakah HotlinkMU?
HotlinkMu adalah tawaran yang disesuaikan mengikut keperluan anda, direka khas untuk anda setiap hari.

 

Siapakah yang akan menerima tawaran HotlinkMU?
Tawaran tersedia untuk semua pelanggan Hotlink, kecuali SIM Hotlink Tourist dan Pascabayar Hotlink.

 

Bagaimana untuk dapatkan tawaran HotlinkMU?
Dapatkan tawaran dengan log masuk ke aplikasi Hotlink, pilih pada bahagian ‘HotlinkMU’.

 

Apakah jenis tawaran yang akan saya terima?
Tawaran baharu yang disesuaikan akan dikemaskini setiap hari berdasarkan keperluan penggunaan anda. Jenis tawaran termasuk Internet, Panggilan, Bundle IDD, Tambah Nilau dan juga pas-pas PERCUMA untuk hari bertuah anda! Pastikan tawaran HotlinkMU dibuka setiap hari dan jangan lepaskan tawaran hebat ini!Saya ditawarkan 2 tambah nilai hari ini. Bolehkan saya dapatkan kesemuanya?
Anda hanya menerima 1 tawaran setiap hari. Bagaimanapun, anda boleh log masuk ke Aplikasi Hotlink dan terima tawaran baharu pada hari berikutnya.

 

Saya telah menerima tawaran tambah nilai. Bagaimana untuk dapatkan ganjaran tambah nilai?
Selepas menerima tawaran tambah nilai, lakukan satu atau lebih tambah nilai sama seperti jumlah tambah nilai yang diperlukan sebelum 11.59 malam pada hari yang sama. Anda akan menerima ganjaran dalam tempoh 60 minit. Hanya 1 ganjaran akan diberikan pada setiap hari.

 

Apakah Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had? 
Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had adalah tawaran baharu untuk HotlinkMU. Pas baharu ini menawarkan internet dan panggilan tanpa had. Dapatkan tawaran menarik khas untuk anda di HotlinkMU setiap hari!

 

Bagaimana saya boleh membeli/memeriksa kuota baki Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had saya?
Muat turun aplikasi Hotlink dari Google Play/App Store untuk membeli dan mengurus semua pas internet. Anda juga boleh dail *888#.

 

Bolehkah saya berkongsi kuota dari Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had saya dengan peranti lain untuk ‘Hotspot’?
Tidak, Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had hanya untuk penggunaan pada telefon pintar anda sahaja. Anda boleh membeli Pas Internet Tambahan untuk pengunaan ‘Hotspot’.

Adakah terdapat had kuota untuk penggunaan internet pada Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had saya?

Tidak ada had kuota untuk Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had, anda akan menikmati internet berkelajuan tinggi tetapi setelah mencapai had Polisi Penggunaan Saksama anda akan melayari dengan kelajuan yang lebih rendah.

 

Apakah Polisi Penggunaan Saksama untuk Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had dan bagaimana ia berfungsi?
Kami menawarkan internet tanpa had dengan Polisi Penggunaan Saksama (Fair Usage Policy/FUP). Setelah mencapai had FUP, pengguna akan dimaklumkan bahawa mereka akan melayari internet dengan kelajuan yang rendah sehingga pas internetnya luput.
Had FUP berbeza untuk setiap pas internet; 

  • 5GB untuk pas 1-hari, 8GB untuk pas 2-hari, 10GB untuk pas 3-hari, 12GB untuk pas 5hari, 15GB untuk pas 7-hari, 20GB untuk pas 10-hari, dan 50GB untuk pas 30-hari. untuk internet berkelajuan tinggi
  • Tidak ada had kuota untuk melayari pada kelajuan yang lebih rendah. Kelajuan yang lebih rendah dihadkan pada 512kbps, kelajuan ini adalah cukup untuk strim video definisi standard, aplikasi media social, layaran internet dan lain-lain.


Apa akan berlaku jika saya membeli Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had yang lain semasa mempunyai Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had yang aktif?
Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had dengan kelajuan lebih pantas akan diutamakan.
Contoh: Anda mempunyai pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had (5Mbps) 30-hari aktif. Anda membeli lagi satu pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had (6Mbps) 30-hari; kelajuan internet anda sekarang ialah 6Mbps dan bukan 5Mbps.

 

Adakah Pas HotlinkMU Internet dan Panggilan Tanpa Had boleh diperbaharui secara automatik?
Tidak.